Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Wij vonden het fijn dat u er was en nodigen u uit iets in ons gastenboek te schrijven.
Wij hebben heel erg genoten van ons verblijf in Rechthuis van Zouteveen. Het huisje was netjes en perfect ingericht voor 5 personen. Daarenboven konden we aanschuiven voor het ontbijt waar echt niets op aan te merken is : alles werd vers bereid (vers fruitsap, verse fruitsalade, ovenverse broodjes, ...). Wij komen graag nog eens terug maar dan in een ander seizoen om de streek per fiets te verkennen.
Een echte aanrader !
Tip : raadpleeg de website voor meer gegevens GPS instelling want via ingave van het juiste adres, geraak je helemaal niet op je bestemming.

Peter - Karoline - Margaux - Juliette - Amélie
Terug thuis van 2 dagen Zuid-Holland ! Zo genoten van ons verblijf bij jullie ! Dikke pluim ! Alles in orde ! Heerlijk ontbijt, warme ontvangst ! Indigo is een aanrader om uit eten te gaan in Schipluiden. Zeker Delft bezoeken, heeft ons zeer gecharmeerd !

Petra Verbeure
Hoi Marja wij vonden het een geweldige b&b en gaan zeker terug komen! Alles was voor ons super! Zeker voor wie twijfelt dan moet je zeker gaan, de omgeving is super en alle mooie steden als Delft en den haag is het vlak bij!! Groetjes uit België ilse&cis

Cis