Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Wij vonden het fijn dat u er was en nodigen u uit iets in ons gastenboek te schrijven.
Ondanks het slechte weer hebben we enorm genoten, heerlijk geslapen en vooral gezellig gebuurt !! Fijn om eens elders te slapen al is het maar een nachtje. Bedankt !!
Naah, ga hier niet verkondigen wat een geweldige locatie dit is. Ook niet hoe rustig en landelijk deze oase is. Ga aub gewoon ergens anders heen, dan houden wij dit beste B&B van Nederland, voor een heeeeel schappelijke prijs voor onszelf. Hup, kssst, wegwezen allemaal. Dikke 10, Marja en Jakob. Tot weerziens in het weekend van 13 november 2015.
Wij hebben vandaag een heerlijke dag op het water door mogen brengen .
Met de Huur sloep van Jakob en Marja .
wat is dit heerlijk zeg!! , we zijn super goed ontvangen .
Een echte aanrader

Bedankt Jakob en Marja jullie zullen ons zeker vaker tegenkomen

gr steven therese en lisa van veen
fam van veen
9 august 2011

Dear Marja, dear Jakob,

Thank you for creating such a beautiful ambience in this, heerlijk, landscape. We enjoyed every moment. Thank you for the heartily welcome and your hospitality. I hope to be back in winter for skating....

Best wishes for you and your new B&B.

Marhina & Robin
Beste Marja en Jakob,

In een voor ons hectische tijd zijn we hier even helemaal tot rust gekomen. Heerlijk gewandeld naar het dorp. De stevige wind om onze oren. Dagje Delft, dagje relaxen,..

Je hebt hier echt alles in de buurt! De stilte, het warm ontvangst, lekker ontbijt, mooie kamer, heerlijke bedden, fijne badkamer enz. Het was geweldig, we hebben genoten!

Succes met de voortzetting van deze prachtige B&B!
Gerbrand en Janet
Beste mensen,

't Is voor ons en onze kinderen een heel fijn weekend geweest. Van harte bedankt voor jullie ontvangst en het gezellige samen zijn. Nog steeds praten wij er samen over, het is ook zo'n leuke ervaring geweest en dit was uniek. Ook het varen met de boot was fijn.

Nogmaals wensen wij jullie een goede tijd en succes met het Bed en Breakfast. De familie heb ik gebeld en zij vonden het leuk om de uitleg te horen.

Het beste en de groeten van

Wim, Lenie en kinderen
15 augustus 2011

Lieve Marja en Jakob,

Fantastisch. Dat is het woord waarin we alles kunnen vangen, de ontvangst, de gastvrijheid, de ambiance, de kamer, het ontbijt, kortom het hele weekend.

We vonden het bijzonder om ons 31-jarig huwelijk bij jullie te mogen 'vieren'. Voor ons was het een nostalgisch weekend, even terug naar vroeger, wegdromen in de tijd. We hebben heerlijk gefietst in een fantastische omgeving.

Hartelijk dank voor alles. Jullie zijn nog niet van ons af….!

Lieve groetjes van

Han & Sylvia
Beste Marja en Jakob,

Wij hebben een leuke tijd doorgebracht in jullie schitterende B&B. Een geslaagd huwelijk tussen modern en Hollandse nostalgie. Zeer verzorgd en mooi gelegen... en leuk tochtje met het bootje. Zeker voor herhaling vatbaar.

Vriendelijke groet,

Koen
21 augustus 2011

We vonden 't heel gezellig, hartelijk ontvangen. We voelden ons al gelijk thuis. Jullie hebben 't mooi opgeknapt en als jullie in de buurt zijn, kom gerust eens langs. Jullie zijn van harte welkom.

Adrie en Joke / Schijf
14 oktober 2011

Lieve Marja en Jakob,

Helemaal super jullie B&B... Heerlijk weekend met onze kids en geweldige kleindochtertje! We voelden ons heeeel erg welkom en 'thuis'.... spelletjes aan de ronde tafel en zoveel "warme ruimte"voor ons samenzijn. We komen zeker terug voor een mooi-weer weekend want dan zie je pas echt deze paradijselijke plek, en dat willen we nog graag eens met de kids delen.

De inrichting is werkelijk geweldig en voor een eerst B&B ervaring met de kids hadden we het niet beter kunnen treffen! Je voelt dat jullie hart in dit bedrijfje zit en we wensen jullie dan ook heel veel geluk hiermee.

Geweldig ontbijt ook.... en een lekkere 'soep-uitwisseling'.

Succes en tot ziens!

Edu & Frieda
16 oktober 2011

Gezellig ontvangen in deze heerlijke, prachtige gelegen B&B. Prima kamer en badkamer met mooi uitzicht. Goed verzorgd ontbijt.

Dank,

Madeleine en Jaap
31 oktober 2011

Als kind droomde ik ervan: ooit nog eens aan de vaart wonen... Dat is er niet van gekomen en het is Atlanta geworden!

Daarom alleen al zijn we zo blij dat jullie hier zijn, en kunnen we die droom af en toe waarmaken, we hebben het heerlijk gehad, beter kun je het in een B&B niet wensen!!

Letty & Steve / Atlanta - USA
19 november 2011

Beste Marja,

Wat een ontvangst. Geweldig dat je ons op de parking kwam oppikken, want 't is hier 's avonds inderdaad donker!

3 nachtjes in jullie B&B waren heerlijk. Je legt je gasten echt in de watten, niets is je te veel. Dank voor dit alles. Wij komen zeker terug in 't voorjaar of vroege zomer en gaan dan heerlijk fietsen. We weten nu dat je ook dat voor ons kunt regelen.

Nogmaals dank en we vertellen dit verder aan onze familie en vrienden. Een geweldige rustige plek om eens even van te genieten.

Henk & Rianne / Roosendaal
19-20 maart 2012

Lieve mensen,

Wat een welkom! Prachtig pand, heerlijk weer, lekker ontbijt & Bryan Adams was geweldig. We komen graag een x terug!!!

Liefs,

Marcel, Marianne / Reuver, Limburg
3 april 2012

Beste Marja en Jakob,

Bedankt voor het lekkere ontbijt, de gastvrijheid en de rustige, gezellige kamers. We hebben genoten van het fietsen in deze prachtige, rustige omgeving.

Nog veel succes met jullie B&B.

Mia, Bruno, Nöel, Rens, Annemie, Danny, Christine, Peter